compad
compad
compad

WebShop met koppeling naar Compad

Beko Advies, Softmaat en Compad Bakkerij presenteren u; de BaS WebShop Bakkerij. De Webshop waarmee u online een extra 'winkel' toe voegt, waar uw klanten 24 uur per dag kunnen bestellen. De vormgeving sluit aan aan uw eigen huisstijl en de koppeling met Compad maakt het gemakkelijk om de webshop te onderhouden.

convert wma to ogg vorbis software by EasyHtml5Video.com v2.1

Uw Webshop gekoppeld aan Compad Bakkerij

Uw klanten hebben anno 2014 heel duidelijk een behoefte aan de mogelijkheid tot het online bestellen van uw winkelproducten.

Bovenop het leveren van kwalitatief hoogwaardige bakkersproducten, bent u nu ook genoodzaakt iets te doen met internet en e-commerce. Een voorwaarde is de uitstraling, plezier en beleving van uw bakkerij ook online over te brengen op uw klanten.

Maar de Webshop moet ook een volwaardig onderdeel en verlengstuk zijn van uw winkel(s). Hoe verwerkt u eenvoudig de bestellingen van uw klanten? Hoe gaat u om met uw voorraden alsook facturatie? De ‘achterkant’ van de Webshop wordt dan heel belangrijk. Daarom koppelt de BaS Webshop volledig met uw Compad Bakkerij Software.

Voordelen

  • Uw Webshop met de uitstraling van uw bedrijf

  • Haal meer omzet uit uw verkopen

  • Biedt uw klanten de extra service en informeer uw klanten.
    Zo hebben de klanten in de Webshop dezelfde ruime mate aan productinformatie, (foto)beleving en ruime assortiment en keuzemogelijkheden als in de winkels.

  • Laat uw producten afhalen in de winkel. De klanten kunnen kiezen in welk filiaal ze de bestelling wensen op te halen of op adres te laten bezorgen. Bovendien worden de bestelde artikelen automatisch op de juiste baklijsten opgenomen. Zo worden de hoge verwachtingen die klanten van onze organisatie hebben óók online ingelost.

  • Dankzij volledige integratie met Compad Bakkerij, worden alle artikel-, prijs-, en product specificaties, zoals ingrediënten en allergeneninformatie aangeboden aan de webshop.

  • De webshopbestellingen worden automatisch meegenomen in het dagelijks verwerkingsproces van Compad Bakkerij.

  • Geen dubbel werk en foutloos.